Velkommen

Opdatering

Grundet omstændighederne vedrørende coronavirus vil vi kun været åbent for takeaway i perioden 13. til 29. marts. Du kan som altid forudbestille dit bagværk og hente det i lugen via Mirabelle Bakery.

Yderligere vil Mirabelle blive omdannet til en lille købmand, der kan skabe en forbindelse mellem vores lokale producenter og vores lokalsamfund. Vi vil sælge frisk kød og charcuteri baseret på Hindsholmgrisen samt æg fra Hegnsholt og snarest grønt fra Farm of Ideas. Og kaffe to-go, selvfølgelig.

Det vil altså ikke være muligt at booke bord i ovennævnte periode.

Åbningstiderne i perioden vil være onsdag – søndag 7.00 til 19.00.

Økologisk restaurant på Nørrebro

Velkommen til Mirabelle Restaurant – et sted, hvor vi serverer et lækkert økologisk udvalg af sæsonens bedste råvarer til frokost og aften. Stemningen i vores lille lokale er intim og afslappet. I har frit udsyn til Mirabelle Bakery, hvor vores friske bagværk og pastadej produceres i hånden hver dag.

Maden

Grønt spiller altid en stor rolle hos os, og sammen med vores egen frisklavede pasta, fisk og ost vil menuerne aldrig skuffe hverken vegetariske eller kødspisende præferencer. Vælger du en menu, får du altid en eller flere rene grøntretter undervejs.

Råvarerne

Vores hjerte banker for italiensk håndværk og danske råvarer. Vores grønt kommer primært fra Farm of Ideas – vores økologiske gård, der ligger blot 50 km fra restauranten. Hverdag høster vores kokke friske, økologiske grøntsager og unikke urter til hele Relæ Community – hånddyrket, høstet og serveret for dig dagligt!

Al vores friske fisk og skaldyr leveres af Blue Lobster og Fiskerikajen, der begge udelukkende arbejder med fisk fra skånsomt og bæredygtigt kystfiskeri, som har minimal påvirkning på havbunden og det lokale økosystem.

Bagværk

Midt i restauranten ligger vores lille, men effektive bageri, som vi kalder Mirabelle Bakery. Herfra producerer vores talentfulde bagere de lækreste surdejsbrød, sprødeste croissanter og andet bagværk. Vores brød laves i tæt samarbejde med landmand Per Grupe på Kornby Mølle, da han deler vores engagement for økologisk landbrug, bæredygtighed og etisk produktion.

Surdejsbrødet serveres i restauranten, men for den fulde oplevelse af bageriets kunnen, anbefaler vi, at du besøger Mirabelle Bakery i morgentimerne til morgenmad eller brunch, eller køber dit bagværk gennem take away-lugen.