Mad og vin

Økologisk mad og vin på Mirabelle Restaurant

Her finder du vores menu af økologisk mad og vin. På Mirabelle Restaurant er du velkommen til både frokost og aften. Stemningen i vores lille lokale er intim og afslappet og I sidder tæt og med direkte kig ind i bageriet, hvor al bagværk og pasta produceres i hånden hver dag, i morgen- og dagtimerne.

Vi serverer et fokuseret sortiment af fisk, frisk pasta og økologisk grønt samt lækker naturvin. Og der er altid mulighed for at vælge en enkelt ret fra kortet eller en større menu.

Alle menuer ankommer som små serveringer til deling mellem alle ved bordet og efterhånden som køkkenet har dem klar. I nyder maden i det tempo, der passer jer.

Vi anvender udelukkende råvarer fra små, lokale, økologiske og bæredygtige producenter, der alle deler vores filosofi og passion for velsmag, og kompromisløs kvalitet. Vores grønt kommer primært fra Farm of Ideas – vores økologiske gård, der ligger blot 50 km fra bageriet. Hverdag høster vores kokke friske, økologiske grøntsager og unikke urter til hele Relæ Community – hånddyrket, høstet og serveret for dig dagligt! Al vores friske fisk og skaldyr leveres af Fiskerikajen, der udelukkende fanger og forarbejder fisk fra skånsomt og bæredygtigt kystfiskeri, som har minimal påvirkning på havbunden og det lokale økosystem.

Vi tænker og handler med værdierne uden på kroppen, uden at blive dogmatiske.

Vær venligst opmærksom på, at nedenstående menu kan ændre sig.